Ads Top

Xclusief Autoverzekering Delta Lloyd vernieuwd

Delta Lloyd heeft de Xclusief Autoverzekering vernieuwd zodat deze nog beter afgestemd is op de wensen van particulieren met exclusieve auto’s. Zo is er nu 1 autoverzekering voor elk type exclusieve auto met een cataloguswaarde vanaf € 80.000, een scherpe premie voor hobbyauto’s die maximaal 15.000 km per jaar rijden en meer keuzevrijheid voor klanten. Hierdoor profiteren klanten van maatwerk, transparante voorwaarden en een ruime dekking.
Voor auto’s die niet dagelijks gebruikt worden en maximaal 15.000 km per jaar rijden, zoals youngtimers en oldtimers, is er een scherpe vaste premie. Boven de 15.000 km per jaar is er een no-claim variant. Daarnaast vervalt het eigen risico bij de tweede, derde en volgende auto in de vaste premie variant. Het is daardoor gunstig om meerdere auto’s Xclusief te verzekeren.
Het standaard eigen risico is € 500,- met de mogelijkheid om dit geheel af te kopen waardoor de klanten zelf een reparateur kunnen kiezen zonder gevolgen voor het eigen risico. Daarnaast wordt de dagwaarde uitgekeerd bij diefstal als de vereiste preventie niet aanwezig is.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.