Ads Top

Woonfonds Hypotheken voortaan ook via SNS Bank

Vanaf 22 juli maakt Woonfonds Hypotheken deel uit van de SNS Huisselectie, het hypotheekassortiment van SNS Bank met ook hypotheken van andere aanbieders. Woonfonds biedt een aantal transparante en eenvoudige hypotheken met flexibele en klantgerichte productvoorwaarden die klanten zekerheid bieden. Woonfonds past dan ook goed bij de SNS Huisselectie. SNS Bank is de enige bank met hypotheken van andere aanbieders in haar assortiment. Dit maakt een onafhankelijk hypotheekadvies mogelijk, dat optimaal is toegesneden op de wensen van de klant.
SNS Bank is de enige bank die, inmiddels al sinds 2009, ook hypotheken van andere aanbieders in haar assortiment heeft. "Klanten van SNS Bank krijgen op basis van een breed assortiment een hypotheekadvies met een concurrerende prijs, dat is toegesneden op hun wensen. Deze 'SNS Huisselectie' bevat negen verschillende hypotheekmerken", aldus Ronald Pieters, directeur Advies bij SNS Bank. Voor een hypotheekadvies inclusief het afsluiten van bijbehorende verzekeringen vraagt SNS Bank € 2.195. Het brede assortiment sluit aan bij de wens van consumenten zich breed te kunnen oriënteren voordat zij een definitieve keuze voor een hypotheekaanbieder maken.
Woonfonds is onderdeel van Achmea en biedt sinds 1973 hypotheken aan particulieren aan. Woonfonds biedt een aantal transparante en eenvoudige hypotheken met flexibele productvoorwaarden die de klant zekerheid bieden. Woonfonds Hypotheken passen dan ook bij de wens van SNS Bank voor producten die klanten leveren wat klanten er van verwachten. Hierdoor scoort de Woonfonds Annuïteitenhypotheek Comfort Lijn voor flexibiliteit ook vijf sterren in de MoneyView ProductRating. Woonfonds Hypotheken heeft regelmatig scherpe rentetarieven, met name ivoor NHG hypotheken. Met de uitbreiding van het assortiment met Woonfonds Hypotheken, vergroot SNS Bank de mogelijkheden voor klanten op een hypotheek met een structureel concurrerende prijs en kwaliteit binnen het assortiment.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.