Ads Top

Welke Beheer neemt activiteiten van Huis & Hypotheek over

Welke Beheer B.V. neemt de merkenrechten, waaronder de naam en het beeldmerk Huis & Hypotheek, de domeinnamen (inclusief bijbehorende website en apps) en de franchiseovereenkomsten over van Huis & Hypotheek Nederland B.V.
Welke Financiële Diensten is een serviceformule voor financieel adviseurs die zelfstandig en onder eigen naam hun bedrijfsactiviteiten willen ontplooien. De toevoeging van Huis & Hypotheek aan de dienstverlening betekent dat Welke Financiële Diensten naast de bediening aan deze groep adviseurs, nu ook een model kent voor ondernemers die dat onder een landelijk consumentenlabel met een uniforme uitstraling willen doen.
“Welke heeft in 2010 gebroken met het traditionele concept van serviceproviding. Een bewuste keuze. Het helpen bij het effectief en efficiënt managen van de onderneming van financieel adviseurs zien wij als cruciaal. De focus moet volledig op de klant zijn. En op het advies dat naadloos aansluit bij de wensen van de klant,” zegt Cor Zwaan. “Wij zijn er zeker van dat het label Huis & Hypotheek ook in dat kader een waardevolle toevoeging biedt op ons bestaande concept.”

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.