Ads Top

50 jaar Financials for Financials

Dit jaar viert Financials for Financials, een actieve vereniging van en voor financiële professionals, haar 50 jarig bestaan met een hoogstaand jubileum congres op dinsdag 24 september aanstaande. Dit congres wordt niet gebruikt om uitgebreid terug te kijken, maar juist – met de actualiteit van vandaag – de blik vooruit te werpen en de deelnemers van het congres handvatten te geven hoe om te gaan met de uitdagingen van de toekomst. Voor dit jubileumcongres is een accreditatie van 4 PE punten afgegeven. Het congres, dat de passende naam “Future for Financials” heeft meegekregen, staat zowel open voor leden alsook niet-leden. 
“We kijken al 50 jaar met onze leden naar de toekomst” aldus de voorzitter van de vereniging Henk Menting. ”In onze vereniging staat het samen zaken ondernemen, ervaringen delen en van elkaar leren centraal” benadrukt Menting. “En daar is dit congres geen uitzondering op, we merken dat onze leden steeds meer behoefte hebben aan een verdiepende blik op de toekomst. Vandaar de opzet van dit congres”.
Het congres zal worden voorgezeten door Diana Matroos. Victor de Wolff schetst de ontwikkeling van ons vak van scorekeeper naar businesspartner. Ook komen onderwerpen zoals Social Media door Jelle Drijver, Het Nieuwe Werken door Roos Wouters en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door Danielle van der Sluis aan de orde en de afsluiting is in handen van de filosoof en cabaretier Paul Smit.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.