Ads Top

Contant geld nog lang niet weg uit de winkel

Vorig jaar kon bij 97 procent van de Nederlandse winkeliers aankopen met contant geld worden afgerekend. Dat blijkt uit een onderzoek in opdracht van DNB naar de acceptatie van contant geld door winkeliers. Daarmee blijft contant geld het meest geaccepteerde betaalmiddel.

Hoewel het gebruik van contant geld aan de toonbank  afneemt, is een hoge acceptatie van dit betaalmiddel onder winkeliers belangrijk, ook als terugvaloptie in het geval van pinstoringen.

De pinpas staat op de tweede plek en wordt door 87 procent van de winkeliers geaccepteerd. Slechts 3 procent van de winkeliers gaf aan een pin-only beleid te voeren, vooral vanwege efficiency en veiligheidsoverwegingen. 

Aan de deelnemers is gevraagd om in te schatten wat de kans is dat zij binnen 5 jaar géén contant geld meer zullen accepteren. 14 procent van de winkeliers op landelijk niveau en 19 procent van de winkeliers in Amsterdam schat dat deze kans 50 procent of hoger is.

2 opmerkingen:

 1. Zeer positieve kredietervaring zonder bank Na een getuigenis die ik op deze site had gelezen, kwam ik in contact met Global Finances, wat mij een buitengewoon positieve ervaring opleverde omdat ik mijn lening van € 90.000 ondanks de grootste eerlijkheid vond. dat mijn bankrekening rood staat.
  Een van hun kenmerken is dat ze meteen de behoefte van de klant lezen, wat ze heel concreet maakt.
  Het is echt professionaliteit en competentie.
  Degenen die zich tot banken wenden, hebben geen blaffer nodig, maar een serieuze professional die de behoeften van de klant weet te interpreteren en de betrouwbare oplossing kiest om hun klanten tevreden te stellen. Ik beveel u Wereldwijde financiën ten zeerste aan.
  Adres dat ik heb gecontacteerd: globalefinances5@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeer positieve kredietervaring zonder bank Na een getuigenis die ik op deze site had gelezen, kwam ik in contact met Global Finances, wat mij een buitengewoon positieve ervaring opleverde omdat ik mijn lening van € 90.000 ondanks de grootste eerlijkheid vond. dat mijn bankrekening rood staat.
  Een van hun kenmerken is dat ze meteen de behoefte van de klant lezen, wat ze heel concreet maakt.
  Het is echt professionaliteit en competentie.
  Degenen die zich tot banken wenden, hebben geen blaffer nodig, maar een serieuze professional die de behoeften van de klant weet te interpreteren en de betrouwbare oplossing kiest om hun klanten tevreden te stellen. Ik beveel u Wereldwijde financiën ten zeerste aan.
  Adres dat ik heb gecontacteerd: globalefinances5@gmail.com


  Very positive loan experience without bank Following a testimonial read on this site, I got in touch with Global Finances which gave me an extremely positive experience because I found my loan of € 90,000 with the greatest honesty despite that my bank account is overdrawn.
  One of their characteristics is that they immediately read the customer's need, which makes them very concrete.
  It really is Professionalism and Competence.
  Those who turn to the banks do not need a barker, but a serious professional who knows how to interpret the customer's needs and adopts the reliable solution to satisfy their customers. I highly command you Global Finances.
  Address I contacted: globalefinances5@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.