Ads Top

Nieuwe financieringswijzer IMK helpt ondernemers bij financieringsaanvragen

Het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK) lanceert het eerste onafhankelijke advies- en vergelijkingsplatform voor financieringsaanvragen van het MKB. De financieringswijzer biedt ondernemers binnen het MKB inzicht in alle mogelijke financieringsvormen en helpt hen op basis van een beperkt aantal vragen de best passende financieringsvorm te vinden. Vanwege het innovatieve karakter is het financieringsplatform genomineerd voor de Computable Awards in de categorie ‘beste ICT-oplossing in het MKB’.

Voordeel van het platform van IMK is dat het onafhankelijk is. “Veel van de alternatieve partijen die recent zijn ontstaan, zijn puur transactiegericht. IMK neemt echter de behoefte van de ondernemer als uitgangspunt en ons platform vindt daar de meest passende oplossing bij. Keuzevrijheid voor de klant staat altijd voorop. Op verzoek van de ondernemer benaderen wij vervolgens diverse partijen en verzorgen we binnen enkele dagen de beste offerte. De betrokkenheid van IMK zorgt voor vertrouwen aan beide kanten zodat de financiering snel en succesvol geregeld wordt en de ondernemer zich kan richten op de groei van zijn bedrijf,” vertelt Han Dieperink, directeur van het IMK.

Als Instituut voor het Midden en Kleinbedrijf onderhoudt IMK al 75 jaar nauwe contacten met brancheorganisaties, banken, financieringspartijen en de overheid, met toegang tot een breed spectrum van financieringsopties. “Daarnaast brengen wij ondernemers en investeerders bij elkaar en weten wij voor ondernemers subsidies te regelen die nu vaak nog onbenut blijven. Als het bij ons niet lukt, dan lukt het nergens luidt onze belofte. Voor alles hebben wij een oplossing,” vervolgt Dieperink.


Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.