Ads Top

Startup lanceert nieuwe online betaalmethode: SprayPay

Vanaf vandaag is er een nieuwe online betaalmethode in Nederland: SprayPay. Met SprayPay kunnen consumenten hun online aankopen tussen 250 en 2500 euro gespreid betalen.

De nieuwe betaalmethode is bedoeld voor aankopen van duurzame consumptiegoederen, zoals fietsen, meubels, telefoons, wit- en bruingoed. Als het niet goed uitkomt om zulke uitgaven in één keer te doen, kunnen consumenten op de betaalpagina van een webwinkel kiezen voor de optie gespreid betalen met SprayPay.

SprayPay claimt de eerste aanbieder  te die het kredietproces volledig online en geautomatiseerd aanbiedt. Consumenten hoeven geen documenten te uploaden en consument en webwinkel weten direct of een aanvraag is goedgekeurd of niet. De technologie is speciaal ontwikkeld voor webwinkels en de eisen die zij stellen aan gebruikerservaring en veiligheid.

SprayPay is ontwikkeld door een Nederlandse startup van Max, Willem en Ernst Libourel. Het familiebedrijf, dat is gevestigd in Breukelen, werkt onafhankelijk van de banken en heeft in 2017 een vergunning gekregen van de AFM voor het verlenen van deze financiële dienst.

Als consumenten bij een webwinkel kiezen voor SprayPay, betaalt SprayPay het totale aankoopbedrag aan de webwinkel en betaalt de consument SprayPay in twaalf maandelijkse termijnen met rente terug. Het proces van aanvraag, toetsing en accordering van een SprayPay-transactie verloopt volledig online en vindt onmiddellijk plaats – vanaf de betaalpagina van de webwinkel en zonder de noodzaak documenten op te sturen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.