Ads Top

Eén dashboard voor verschillende betaaldiensten

ABN AMRO biedt ondernemingen via EMS de mogelijkheid om verschillende betaaldiensten te beheren vanuit één online dashboard.

Sinds maart vorig jaar is het voor ondernemingen mogelijk om via één contract verschillende betaaldiensten af te nemen. Met de betaaloplossing van ABN AMRO en EMS is het nu ook mogelijk om deze verschillende betaaldiensten te beheren vanuit één dashboard. Hiermee hebben ondernemingen altijd inzicht in de (gecombineerde) geldstromen van zowel online verkoopkanalen als fysieke winkels. De ondernemingen kunnen via het dashboard zien hoeveel omzet ze op dat moment van de dag gedraaid hebben: online, in de fysieke winkel en gecombineerd.

Wereldwijd zijn er meer dan 450 verschillende betaaldiensten, in Nederland zijn er 14 gangbare. Zo’n 75% van alle betalingen in Nederland verloopt via de zeven meest gebruikte betaaldiensten. Berend Dinkla, Directeur productontwikkeling voor de zakelijke tak van ABN AMRO: “Met de komst van PSDII per 1 januari 2018, zal het aantal betaaldiensten naar verwachting verder toenemen. Met de nieuwe betaaloplossing van ABN AMRO en EMS houden wij in dit veranderende speelveld het betaalverkeer voor ondernemingen overzichtelijk en gemakkelijk .”

Aangezien consumenten verschillende aankoop- en betaalvoorkeuren hebben, is het voor ondernemingen van belang om meerdere betaaldiensten aan te kunnen bieden. Bart Damstra, Algemeen Directeur EMS. “Het is voor ondernemingen prettig en gemakkelijk als ze dit kunnen regelen met één partij, die alle gangbare betaalmethoden faciliteert, zowel in de winkel als in de webwinkel. Om deze reden hebben we een dashboard ontwikkeld, waarin de onderneming altijd een real time overzicht heeft in de gecombineerde betaalstromen.”

EMS is de aanbieder van deze betaaloplossing, die ontwikkeld is voor zowel het MKB als grootzakelijke ondernemingen, nationaal en internationaal opererend. Het dashboard is vanaf januari beschikbaar voor MKB-ondernemingen en later dit jaar voor grootzakelijke klanten. EMS, een joint venture van ABN AMRO en First Data, is al meer dan 25 jaar specialist in betaaloplossingen in Europa. EMS biedt zowel voor de fysieke winkel eigen betaalterminals aan, als voor de webshop alle relevante lokale betaalmiddelen, zoals iDEAL en Bancontact.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.