Ads Top

Centraal Beheer biedt Thuis Hypotheek nu ook online aan

Centraal Beheer lanceert de Thuis Hypotheek Online, een nieuw platform waarmee de consument, zonder advies, voor €495 een hypotheek kan sluiten. Hiermee speelt Centraal Beheer in op de toenemende vraag van de consument om steeds meer financiële zaken zelf én online te regelen.

Robin Clements, directeur bij Centraal Beheer: “Voor een groot deel van de klanten is persoonlijk advies de beste oplossing, maar een groeiend aantal klanten wil graag een hypotheek eenvoudig online sluiten. Met de toevoeging van een online propositie voor hypotheken maken we ons aanbod compleet ”.
Samenspel tussen aanbieder, adviseur en consument

Met de introductie van de Thuis Hypotheek bij het intermediair heeft Centraal Beheer in april van dit jaar de banden met de adviseur aangehaald. Clements: “Met de Thuis Hypotheek Online richten we ons op een selecte doelgroep binnen de startersmarkt. Door online aanwezig te zijn met dit aanbod genereren we ook gerichte leads voor complexere aanvragen voor de met ons samenwerkende adviseurs. De klant kan op ieder moment kiezen om het proces te vervolgen bij een adviseur”. Angela Eijlander, manager Hypotheken van Centraal Beheer: “Op deze manier kunnen we de klant van dienst zijn in de volledige klantreis. Van oriëntatie tot afsluiten. De klant kiest.”

Martin Keegstra, directeur van serviceprovider Huismerk ziet de toegevoegde waarde van de Thuis Hypotheek online: “De consument moet de vrijheid in keuze hebben en daarom vinden wij het goed dat een partij als Centraal Beheer hierop inspeelt. Hierdoor ontstaat een mooi samenspel tussen aanbieder, adviseurs en de consument. Wij zijn ervan overtuigd dat een groot deel van de consumenten dat advies wenst, dat ook actief zal opzoeken.”

Centraal Beheer wil dat enkel consumenten die in staat zijn zelfstandig afgewogen financiële keuzes te maken, gebruik maken van deze mogelijkheid om zonder advies een hypotheek af te sluiten. Een begeleidingstoets en pittige kennis- en ervaringstoets maken daarom deel uit van het afsluitproces. Eijlander: “Het afsluiten van een hypotheek is voor de meeste mensen een grote financiële beslissing in hun leven. Wij vinden het daarom belangrijk dat de consument zich voldoende bewust is van de risico’s en gevolgen voor zijn/haar financiële situatie. Tegelijkertijd willen we wijzen op de risico’s en verantwoordelijkheden zonder de toegankelijkheid voor de consument geweld aan te doen. We denken dat we daar met dit platform goed in zijn geslaagd.”

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.