Ads Top

Pas op voor boilerrooms

Aandelen kopen in een bedrijf. Gebeld worden door aardige sympathieke stem die je vertelt dat je een unieke kans krijgt om te investeren. Degene die je belt heeft ook verstand van zaken. Op alles heeft hij een antwoord. Om je het gevoel te geven dat je belangrijk bent, bellen ze je vaak. Je wordt overgehaald om te investeren in een aandeel. Eerst doe je dat voorzichtig voor een klein bedrag. Je wordt weer gebeld dat je winst hebt gemaakt en die winst zie je enkel op papier. Dat gaat goed denk je. Weer gaat de telefoon. En opnieuw investeer je. Nu een groot bedrag. Je bent slachtoffer van een boiler room. En je hebt het niet eens in de gaten.
De slachtoffers, geportretteerd bij TROS Opgelicht, investeerden in verschillende aandelen. Eccor Solar, Northern Scientific en Guanta Gold. Die aandelen worden verkocht via verschillende bedrijven zoals Titan Invest, Franz Watermann en Equicap. We richten ons vooral op Titan Invest omdat we daar de meeste slachtoffers van kennen.
Het Nederlandse contact bediende zich van namen Robert van Zuidewijn, Robert de Bourgonje, maar ook Robert den Hartog. Zijn echte naam is Rabih Fadel. Hij is de welbespraakte verkoper.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.