Ads Top

Op de koffie bij Nationale-Nederlanden in Rotterdam

Nationale-Nederlanden opende gisteren in samenwerking met Douwe Egberts een koffiecafé op de begane grond van het kantoorgebouw Delftse Poort in Rotterdam. Met het koffiecafé wil Nationale-Nederlanden de verbinding aangaan met de stad en haar inwoners. Maar ook klanten de mogelijkheid bieden op een eenvoudige manier met Nationale-Nederlanden in contact te komen. Het nieuwe café aan het stationsplein wordt een plek voor iedereen. Even werken, de krant lezen of elkaar ontmoeten, het kan allemaal op deze nieuwe 'hotspot' naast het Centraal Station.
Het café biedt alle faciliteiten: comfortabele zitplekken en actieve werkplekken met tablets en gratis Wi-Fi. In het café is ook een ruimte ingericht voor exposities. Hier worden gezamenlijke activiteiten met Rotterdamse kunstinstellingen, gemeente, bedrijfsleven en andere instanties geïnitieerd. Te beginnen met een opvallende satellietexpositie van 'The Fashion World of Jean Paul Gaultier: From the Sidewalk to the Catwalk' in samenwerking met de Kunsthal Rotterdam en talentvolle jonge (mode)ontwerpers.
Dit initiatief dient vele doelen. "Veel klanten wensen graag laagdrempelig contact met hun financieel dienstverlener," aldus Tom Kliphuis, CEO Nationale-Nederlanden. "Het Nationale-Nederlanden Douwe Egberts Café biedt klanten de mogelijkheid om op een eenvoudige manier met ons in contact te komen." Daarnaast wil Nationale-Nederlanden ook de verbinding aangaan met de stad Rotterdam en haar inwoners.
In het koffiecafé zullen met regelmaat workshops georganiseerd worden, bijvoorbeeld over koffie en kunst. "Uiteraard komen ook financiële onderwerpen aan bod, zoals pensioen of het kopen van een huis. Om deze soms complexe thema's begrijpelijk te maken voor iedereen, zullen in het café interactieve bijeenkomsten plaatsvinden," aldus Kliphuis. "Ook gaan we geregeld 'inloopspreekuren' organiseren om mensen op weg te helpen met hun financiële vragen."

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.