Ads Top

Delta Lloyd stopt geleidelijk met verzekering voor WGA eigen risicodragers

Delta Lloyd Groep heeft bekend gemaakt geleidelijk te stoppen met verzekeringen voor WGA eigen risicodragers. Delta Lloyd neemt dit besluit in verband met aankomende wetgeving. Delta Lloyd stopt per direct met de verkoop van verzekeringen voor het WGA eigen risicodragerschap.
Per 1 januari 2016 zegt de verzekeraar ook de bestaande portefeuille op. Bestaande klanten kunnen tot 1 januari 2016 bij Delta Lloyd verzekerd blijven voor het WGA eigen risicodragerschap voor hun vaste personeel.
Delta Lloyd brengt vandaag en in de komende dagen haar intermediair en klanten op de hoogte van dit besluit. De verzekeraar vindt het belangrijk dat verzekeringsadviseurs en klanten voldoende tijd hebben om zich opnieuw te oriënteren op het WGA eigen risicodragerschap. Daarom informeert Delta Lloyd hen in een zo vroeg mogelijk stadium.
Per direct stopt Delta Lloyd met de verkoop van verzekeringen voor het WGA eigen risicodragerschap.
Per 1 januari 2016 zegt Delta Lloyd ook de bestaande portefeuille op. Bestaande klanten kunnen tot 1 januari 2016 bij Delta Lloyd verzekerd blijven voor het WGA eigen risicodragerschap voor hun vaste personeel.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.