Ads Top

Kort nieuws: SNS

Schadeclaim om onteigening SNS

De activistische aandeelhouder Frans Faas vecht de rechtmatigheid aan van het onteigenen van achtergestelde obligaties van SNS. Hij richt daartoe de Stichting Obligatiehouders SNS op. Dat schrijft het Financieele Dagblad.

Oud-topman SNS treedt terug bij Holland Financial Centre

Oud-topman Sjoerd van Keulen van SNS Reaal, treedt per direct terug als voorzitter van de Stichting Holland Financial Centre. De organisatie liet zondagavond weten dat Van Keulen 'door de recente gebeurtenissen rond SNS REAAL en de discussie rondom zijn persoon van mening is dat hij geen effectieve bijdrage meer kan leveren in zijn rol als voorzitter van Holland Financial Centre'.

Top 8: de grootste vastgoeddrama’s van SNS  

Zo, mooi is dat. De staatsschuld neemt 1,6% toe door de nationalisatie van SNS Reaal. En bijna iedereen lijkt het er over eens dat de vrije val van SNS komt door dochterbedrijf Property Finance (PF), de vastgoedfinancieringstak. We zetten de grootste bleeders voor u op een rij. 

'SNS had een Lehman-moment moeten worden'

SNS is kapot gespeeld door vastgoedgajes en de belastingbetaler moet het feest betalen, schrijft Mark Koster. 'Dijsselbloem had een streep moeten trekken en de bank failliet moeten laten gaan.' 

Kleine belegger SNS kookt van woede

Onbegrip, boosheid, teleurstelling. Kleine beleggers die geld hadden gestoken in SNS en nu alles kwijt zijn, voelen zich ronduit bestolen. Dit blijkt uit een karrenvracht aan e-mails die gedupeerde beleggers naar deze krant stuurden. Eerder uitte Jan Maarten Slager, voorzitter van de VEB, al zijn onvrede over het offer dat kleine beleggers moeten brengen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.