Ads Top

'Univé beste zorgverzekeraar van 2012'

Zorgverzekeraar Univé is het beste in trek bij de Nederlanders met een gemiddeld cijfer van 8,6. Dit blijkt uit een onderzoek waaraan ruim 800 mensen meededen in de maand augustus. Het onderzoek werd uitgevoerd door de website www.zorgverzekeringvergelijken.net, wat een verzamelplaats is voor ervaringen van Nederlandse zorgverzekeraars.
De top 3 wordt aangevuld door FBTO met een cijfer van 8,8 (maar met de helft minder stemmen dan Univé) en OHRA met eveneens een 8,6. De respondenten werden gevraagd een oordeel te geven over vier verschillende categorieën: hoogte van de premie, service, vergoedingen/declaraties en aanvullende verzekeringen.
In de maand augustus hebben ruim 800 mensen een ervaring achter gelaten van hun huidige zorgverzekeraar, waarbij naast het geven van een sterbeoordeling van 1 t/m 5 per bovengenoemde categorie ook om een toelichting te vragen. Vooral op het gebied van service scoort de zorgverzekeringsector van Univé bovengemiddeld.
De zorgverzekeraar die verreweg de meeste reacties ontving was CZ, met ruim 120 ervaringen en een gemiddeld cijfer van 7,8 behaalt CZ een 5denotering. Dit is net achter de nummer 4 – de Friesland Zorgverzekeraar – met een gemiddelde van 8,2.  

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.