Ads Top

Kort banknieuws

BNP Paribas Fortis schrapt 270 banen

Bij de bank BNP Paribas Fortis zullen de volgende twee jaar 270 banen worden geschrapt. Dat heeft de directie van de bank tijdens een ondernemingsraad aan de vakbonden meegedeeld.

'De bank dumpte me bij bijzonder beheer'

Tjeerd Langstraat (31) doet uit de doeken hoe hij van winstgevende transportondernemer tot ‘armetierige’ mediafreelancer met restschulden is vervallen. Deze week: over hoe de bank hem het mes op de keel zette en het starten als freelancer in een andere branche.

'Vergroten ESM naar 2 biljoen een illusie'

Het vergroten van het permanente noodfonds ESM, met bijdragen van de private sector, van de huidige 500 miljard euro naar 2 biljoen (2000 miljard) euro, is een illusie. Dat stelde het Duitse ministerie van Financiën maandag in een reactie op een artikel in het blad Der Spiegel.

VVD bezorgd over doorslaan financiële wetten

De VVD in de Tweede Kamer is bezorgd dat Nederland doorslaat met het omvangrijke pakket aan financiële wetgeving dat het kabinet heeft ingediend. De wetten leiden soms tot veel extra administratie en Nederland loopt ermee in Europa ,,ver voor de troepen uit’’, waardoor onze concurrentiepositie gevaar loopt.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.