Ads Top

BeFrank lanceert de App 'Mijn Pensioen'

Vanaf vandaag is het mogelijk om overal inzicht te hebben in je pensioen. BeFrank heeft hiervoor de App 'Mijn Pensioen' ontwikkeld. Met de App ervaren klanten van BeFrank de dienstverlening die ze gewend zijn, echter dan geoptimaliseerd voor smartphones. Niet-klanten kunnen de App gebruiken om kennis te maken met BeFrank. De App van BeFrank is vanaf vandaag gratis te downloaden en is ontwikkeld voor zowel Apple iOS als voor Google Android.
Met de App ervaren werknemers van bedrijven die het pensioen bij BeFrank hebben ondergebracht de dienstverlening die ze gewend zijn. Altijd en nu ook overal, hebben deze klanten toegang tot hun persoonlijke pensioenrekening. Bovendien hebben klanten inzicht in de pensioenbeleggingen en de kosten. De pensioenplanner toont de verwachte hoogte van de pensioenuitkeringen én de mate van risico. Tevens kunnen klanten eenvoudig zelf berekeningen maken. Niet-klanten kunnen de App gebruiken om kennis te maken met de dienstverlening van BeFrank.
Folkert Pama, directievoorzitter BeFrank: "Pensioen is voor veel mensen het belangrijkste financiële product, echter het is slecht gesteld met het pensioenbewustzijn in Nederland. Met heldere communicatie maakt BeFrank pensioen begrijpelijk en werkt zo actief aan het vergroten van het pensioenbewustzijn van haar klanten. Klanten van BeFrank hebben online toegang tot hun pensioengegevens, op het moment dat zij dat willen. En vanaf nu ook met het device dat ze willen."
Tevens bevat de App nieuws- en opinieartikelen en uitgebreide ondersteuning, zoals demovideo's, meest gestelde vragen, pensioenbegrippen en de mogelijkheid om via WeFrank feedback te geven. De App is gratis te downloaden in de App Store en in de Google Play Store (Android).

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.