Ads Top

Revolut lanceert RevPoints in Nederland

Revolut, de neobank met dan 40 miljoen klanten wereldwijd, kondigt de lancering van het loyaliteitsprogramma RevPoints aan in Nederland. Het wordt binnenkort beschikbaar voor klanten in de EER en in het Verenigd Koninkrijk, waardoor het een van de uitgebreidste loyaliteitsprogramma's voor debetkaarten in deze regio wordt.

RevPoints belonen klanten voor hun dagelijkse uitgaven. Kaartbetalingen worden namelijk omgezet in interessante voordelen. Daarnaast kunnen klanten nog meer beloningen verdienen en hun geldbeheer verbeteren door financiële uitdagingen te voltooien. Dit kan het instellen van een budget omvatten of het bereiken van een spaardoel. Klanten die punten verzamelen, kunnen met de functie ‘Afronden’ nog meer punten verdienen door elke transactie naar boven af te ronden op het dichtstbijzijnde hele getal. Dit wisselgeld kunnen ze omzetten in RevPoints. Klanten die upgraden naar een van de betaalde Revolut-plannen ontvangen een upgradebonus van maximaal 10.000 RevPoints, afhankelijk van het plan.

Verzamelde RevPoints kunnen worden ingewisseld voor Flying Blue Miles voor alle reizen met Air France, KLM of een van hun vele luchtvaartpartners. Ze kunnen ook worden omgezet in Avios (bij geselecteerde IAG-luchtvaartmaatschappijen).

Bovendien kunnen RevPoints ook in de app worden ingewisseld voor hotels en ‘homes’ op droombestemmingen van Bali tot Buenos Aires. Er zijn bijna 2 miljoen beschikbare accommodaties in de Revolut-app via de functie ‘Stays’.

Revolut-klanten kunnen tot 1 punt per uitgegeven euro verdienen, afhankelijk van hun plan. Ze kunnen dit een boost geven door ook hun wisselgeld automatisch om te zetten in punten. De RevPoints worden dan omgezet in hetzelfde aantal Avios of Flying Blue Miles. Zo kunnen klanten ze gebruiken voor kortingen op vliegtickets, betaalde upgrades of andere voordelen.

In Nederland vervangt RevPoints de cashback op Stays-boekingen, wat voorheen aan Revolut-klanten werd aangeboden.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.