Ads Top

Groeiende goudinvesteringen leiden tot toename kluisverhuur

De Nederlandse Kluis, expert op het gebied van veilige opslagfaciliteiten in Nederland, constateert een opvallende stijging in kluisverhuur door het hele land. Zo hebben zij de kluisverhuur in het eerste kwartaal van 2024 zien toenemen met 5 procent.

Deze groei wordt voor een groot deel veroorzaakt door een toenemende belangstelling voor goudinvesteringen en een groeiende interesse in het veiligstellen van waardevolle of dierbare bezittingen.

Recente ontwikkelingen in de goudmarkt wijzen op een buitengewoon gunstig jaar voor goud. Een nieuw prijsrecord en voorspellingen van experts, zoals die van het Nederlandse goudhandelsbedrijf Doijer & Kalff, benadrukken de groeiende interesse in dit edelmetaal als investeringsoptie voor 2024.

Het afgelopen jaar is er een bemoedigende daling te zien in het aantal woninginbraken, waarmee we momenteel op het laagste niveau zitten sinds 2012. Desondanks blijft de realiteit dat er nog steeds gemiddeld 62 woninginbraken per dag plaatsvinden, volgens recente cijfers van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dit benadrukt de noodzaak om waardevolle en dierbare bezittingen buiten de huiselijke omgeving te bewaren, voor de hoogste veiligheid.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.