Ads Top

Okcoin Europe kondigt rebranding aan naar OKX

Okcoin Europe verandert haar naam naar OKX. Door de rebranding kunnen lokale klanten worden bediend onder het OKX-merk, dat betere diensten op de markt zal brengen door gebruik te maken van zijn wereldwijde resources. Erald Ghoos is aangesteld als algemeen directeur voor OKX Europa. Voor zijn aanstelling bij OKX was Ghoos algemeen directeur van Okcoin Europe Ltd..

In Nederland is het OKX-platform momenteel beschikbaar in bètamodus met een officiële lancering in het verschiet. In de bètatestfase richt OKX zich op het nauwkeurig verzamelen en analyseren van gebruikersfeedback om de dienstverlening voor de Nederlandse markt te optimaliseren, als onderdeel van het streven naar continue verbetering en innovatie.

Okcoin Europe Ltd. bedient gebruikers al sinds 2021 via de registratie als aanbieder van cryptodiensten bij De Nederlandsche Bank (DNB), evenals een licentie als virtuele financiële activadienstverlener in Malta.
ren is om lokaal te bouwen, ook in belangrijke markten zoals Nederland."

OKX was een van de eerste in de crypto-industrie die een maandelijks Bewijs van Reserves publiceerde om de volledige dekking van de bezittingen van gebruikers op het platform te valideren, Met behulp van open-source verificatietools kunnen gebruikers onafhankelijk bevestigen dat hun bezittingen zijn gedekt door de reserves van OKX. Sinds de lancering van het Bewijs van Reserves eind 2022 heeft OKX 17 opeenvolgende maandelijkse momentopnames gepubliceerd en tegelijkertijd de invoering van nieuwe en verbeterde rapporteringsstandaarden in de sector gestimuleerd.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.