Ads Top

Aegon stopt met investering in onna-onna

In de komende maanden gaat Aegon gefaseerd stoppen met onna-onna, de speciaal op vrouwen gerichte bemiddelaar in auto- fiets- en woonverzekeringen. Deze dochter van Aegon is opgericht in 2008 en sinds 2014 is Aegon volledig eigenaar. 'We hoopten via onna-onna meer te leren over doelgroepenbenadering, goede klantenservice en innovatie. Dat is gelukt. Helaas blijven de bedrijfseconomische situatie en de verbetermogelijkheden van het businessmodel achter bij de verwachtingen. Daarom kiezen we voor een andere toekomst voor onna-onna.'

Aegon probeert door ventures innovatie in de verzekeringsmarkt te brengen. Zo is Aegon op dit moment onder meer betrokken bij Digido, Jumba en Romeo. Daarbij kijkt het bedrijf steeds zorgvuldig naar winstgevendheid en het groeiperspectief. Ook tegen de achtergrond van kostenbesparingen en strategie.

De ruim 25.000 klanten met een autoverzekering, behouden deze, met de specifieke onna-onna voorwaarden. Al vanaf augustus 2016 worden nieuwe onna-onna-klanten voor het betaalproces, de acceptatie en de schadeafhandeling vanuit de back-office van Aegon Schade Particulier bediend. Vanaf 1 november wordt de overige dienstverlening aan klanten overgenomen door de Aegon Klantenservice. De klant gaat hier geen nadelige gevolgen van ondervinden en wordt zorgvuldig geïnformeerd.

Op 1 november sluit het onna-onna kantoor in Amsterdam. onna-onna medewerkers zullen goed geïnformeerd worden over de persoonlijke gevolgen dan de beëindiging van deze bedrijfsactiviteit.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.