Ads Top

ABN AMRO versterkt Commercial Finance activiteiten in het VK

ABN AMRO heeft met de benoeming van Pierre Vinci haar Commercial Finance activiteiten versterkt. Vinci gaat op het kantoor in Londen de onlangs in het leven geroepen functie van UK Head of Corporate & International Origination vervullen. In deze nieuwe rol maakt hij deel uit van het ABN AMRO Commercial Finance International Clients team dat onder leiding staat van Arjan de Liefde.

Met kantoren in Nederland, het VK en Duitsland is ABN AMRO is al jaren actief op de Europese asset-based lending markt. “We zijn blij dat Pierre ons internationale team komt versterken. Door zijn ervaring en kennis van de markt zal hij een waardevolle bijdrage leveren aan onze activiteiten”, aldus Arjan de Liefde. “Bij ABN AMRO hebben we de ambitie om verder te groeien, innovatieve oplossingen te ontwikkelen en voor onze klanten een duurzame partner te zijn”, zegt Pierre Vinci.

Pierre Vinci is afkomstig van GE Capital waar hij zich tien jaar heeft beziggehouden met hoogwaardige asset-based financieringsoplossingen, waaronder die van Speedy Hire, Palmer & Harvey en Hovis. Daarvoor was hij vijf jaar werkzaam als strategisch adviseur bij Accenture en A.T. Kearney

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.