Ads Top

Julius Baer versterkt haar Nederlandse private banking team

Julius Baer, een van de voornaamste gespecialiseerde wereldwijd opererende private banks rondde vorige maand de overdracht van door de haar overgenomen International Wealth Management activiteiten van Merrill Lynch in Nederland af. Daarmee kreeg Julius Baer toegang tot een nieuwe en aantrekkelijke wealth management markt. In lijn met haar wens om de aanwezigheid in Nederland te versterken heeft de bank deze maand haar team uitgebreid met drie private banking professionals. 

Deze maand heeft Julius Baer haar Nederlandse team uitgebreid met de aanstelling van Eelco Pronk, Ben van de Velde en Huib Dekker als relatie manager. Het team breidt daarmee haar capaciteit fors uit en onderstreept daarmee haar ambities in deze markt. Alle drie de heren bekleedden voorheen de positie van Senior Beleggingsadviseur bij Rabobank Private Banking Vermogensmanagement.

Pronk (44) werkte voor hij in 2006 in dienst trad bij Rabobank in diverse functies bij ABN AMRO Private Banking. Zijn eerste banen vervulde Eelco bij de Koninklijke Landmacht na de afronding van zijn studie Militaire Bedrijfskunde aan de Koninklijke Militaire Academie in Breda.

Huib Dekker (48) trad net als Eelco in 2006 bij Rabobank in dienst. Ook hij werkte daarvoor bij ABN AMRO Private Banking en wel als Hoofd Beleggingsspecialist. Huib studeerde HEAO bedrijfseconomie.

Ben van de Velde (47) werkte reeds vanaf 2002 bij Rabobank en werkte daarvoor ook als beleggingsadviseur bij Van Lanschot en ING Private Banking. Zijn eerste baan was bij ABN AMRO na de afronding van zijn studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Na een soepel verlopen voorbereidingsfase en intensieve trainingsprogramma’s, zijn op 10 en 11 mei 2014 de medewerkers en klantrelaties van de private banking entiteit van Merrill Lynch in Nederland overgeheveld naar de systemen van Julius Baer. Dankzij de reputatie van Julius Baer als toonaangevende gespecialiseerde private bank met wereldwijd bereik en sterke kapitaalratio’s kunnen Nederlandse klanten profiteren van de unieke lokale en internationale investeringskennis, van de aangeboden diensten, en van de verbeterde propositie die de combinatie kan bieden.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.