Ads Top

ING Bank biedt NL20 Index Sprinters

ING Bank is begonnen met het aanbieden van NL20 Index Sprinters. De Sprinters zijn vanaf vandaag verhandelbaar en bieden de mogelijkheid met een hefboom te profiteren van een koersstijging of een koersdaling van de NL20 Index.

De NL20 Index is een nieuwe puur Nederlandse index bestaande uit de 20 grootste beursgenoteerde Nederlandse bedrijven die Nederlands ondernemerschap vertegenwoordigen.

De NL20 Index bestaat uit de twintig grootste in Nederland genoteerde bedrijven, gemeten naar markt kapitalisatie en gecorrigeerd voor de hoeveelheid vrij verhandelbare aandelen (free float). Met één herwegingsmoment per jaar en het herinvesteren van dividenden is de NL20 Index een voorspelbare en efficiënte benchmark voor particuliere en institutionele beleggers.

De NL20 Index is een initiatief van TOM (The Order Machine) en is ontwikkeld in samenwerking met NASDAQ OMX, een van 's werelds grootste ontwikkelaars van indices. De real time markt data is beschikbaar via de NL20 Index website (www.NL20index.nl

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.