Ads Top

Jan Kees de Jager geeft gastcollege op Erasmus Universiteit

Minister van Financiën Jan Kees de Jager geeft woensdag 15 februari 2012 een gastcollege aan studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij spreekt over het bestrijden van de schuldencrisis en het op orde brengen van de overheidsfinanciën.
Een gastcollege door de minister van Financiën is een traditie van de opleiding Bestuurskunde van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Eerder was onder meer Wouter Bos en Gerrit Zalm te gast.
Het college van minister Jan Kees de Jager is deze keer niet alleen toegankelijk voor studenten Bestuurskunde, maar voor alle studenten en medewerkers van de universiteit. Traditiegetrouw krijgen de studenten de gelegenheid na afloop van het college de minister vragen te stellen.
Het (actuele) thema van het college is de schuldencrisis en het op orde brengen van de overheidsfinanciën. Mr. drs. Jan Kees de Jager is alumnus van de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 1994 studeerde hij af in twee afstudeerrichtingen, namelijk sociologische economie en bedrijfseconomie. Twee jaar later slaagde hij voor zijn doctoraalexamen Nederlands recht.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.