Ads Top

Movir weer 'beste inkomensverzekeraar'

Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir is door brancheorganisatie Adfiz opnieuw uitgeroepen tot beste inkomensverzekeraar. Adfiz (voorheen NBVA en NVA) presenteerde de uitkomsten van het negende Prestatie Onderzoek onder verzekeraars tijdens de Verzekeringsbranchedag op 29 november in Utrecht. Movir-directeur Louis van Drunen ontving de prijs uit handen van Adfiz-voorzitter Loek Hermans.
Assurantie-koepelorganisatie Adfiz houdt een periodiek onderzoek, uitgevoerd door GfK Panel Services, waarbij verzekeringsmaatschappijen op verschillende punten worden vergeleken. Het Prestatie Onderzoek is onderverdeeld in de productgroepen Schade, Leven Individueel, Leven Collectief, Ziektekosten, Uitvaart en Inkomen. Aan het onderzoek hebben in totaal 1.073 intermediairs deelgenomen.
Voor de productgroep Inkomen zijn er 505 intermediairs die hun oordeel over diverse verzekeraars hebben gegeven. Er wordt onder meer geoordeeld over de kwaliteit van hun producten, de bereikbaarheid en de stroomlijn van de processen.
Movir komt als inkomensverzekeraar op de eerste plaats, gevolgd door De Amersfoortse en AEGON. Overall wordt de dienstverlening van Movir met een 7,68 gewaardeerd. Het gemiddelde rapportcijfer voor inkomensverzekeraars is een 7,00.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.