Ads Top

Blue van VGZ geeft korting op zorgpremie via Facebook

De nieuwe online zorgverzekering Blue van VGZ geeft vanaf vandaag korting op de zorgpremie via Facebook. De hoogte van de korting wordt bepaald door het aantal aanmeldingen en kan oplopen tot 110 euro per jaar. Hiermee maakt Blue van VGZ als eerste internetverzekeraar in Nederland mogelijk dat mensen via social media gezamenlijk de hoogte van hun zorgpremie kunnen bepalen. De maandpremie is nu zonder de korting 97 euro. Met deze zorgpremie behoort Blue van VGZ al tot een van de goedkoopste aanbieders.
Op de Facebook pagina van Blue van VGZ kun je vanaf vandaag zien welke mensen nog meer besparen via Blue en welke korting zij op dat moment krijgen. Ook staat op de pagina hoeveel aanmeldingen er nog te gaan zijn voor je meer korting krijgt en om hoeveel korting het dan gaat. Er wordt gestart met een korting van 30 euro die kan oplopen tot maximaal 110 euro per jaar.
Blue van VGZ is een zorgverzekering via internet. Dit betekent dat je niet alleen online de verzekering kan afsluiten, maar ook via internet de gegevens zelf kan beheren in Mijn Blue. Contact kan je zoeken via social media als twitter en facebook, maar bellen en mailen is ook mogelijk. Blue van VGZ kent geen medische selectie of ingewikkelde pakketten. Naast de basisverzekering kun je kiezen uit twee makkelijke aanvullende verzekeringen. Je betaalt hierin niet voor extra's waar je geen behoefte aan hebt. De zorgverzekering van Blue van VGZ is dagelijks opzegbaar met ingang van de eerstvolgende dag van de volgende maand. Uit onderzoek van TNS NIPO blijkt dat driekwart van de Nederlanders (zeer) geïnteresseerd is in een regeling, waarbij verzekeringen dagelijks opzegbaar zijn.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.