Ads Top

AEGON herbevestigt financiële doelstellingen op analistenconferentie

AEGON CEO Alex Wynaendts zal later vandaag bij de opening van de jaarlijkse analisten- en beleggersconferentie in New York de in februari van dit jaar aangekondigde financiële doelstellingen van de onderneming herbevestigen. Alex Wynaendts zal tevens een toelichting geven op de stappen die AEGON zet om een leidende positie in de gekozen markten veilig te stellen. Verder zal hij aangeven welke maatregelen het management neemt om de invloed te beperken van de lagere rendementen op de financiële markten en van de beslissing van AEGON om de aannames voor de lange termijn rente te verlagen.
Tijdens deze tweedaagse bijeenkomst zal de nadruk liggen op de voortgang die AEGON maakt binnen de drie divisies van zijn Amerikaanse bedrijf: Life & Protection, Individual Savings & Retirement en Employer Solutions & Pensions. Mark Mullin, CEO van AEGON Americas, zal een overzicht geven van de voortgang die in de Verenigde Staten - voor AEGON de grootste markt - is geboekt met het realiseren van voorspelbare groei. Mark Mullin zal ook ingaan op de vraag hoe in de Verenigde Staten wordt voorzien in de groeiende vraag van klanten naar oudedagsvoorzieningen. De afgelopen paar jaar heeft AEGON zijn activiteiten in de Verenigde Staten - bekend onder de naam Transamerica - gestroomlijnd om beter te kunnen inspelen op de mogelijkheden voor de kernactiviteiten levensverzekeringen, pensioenen en beleggingsproducten.
Morgen zullen Alex Wynaendts, Mark Mullin en het Amerikaanse managementteam analisten en beleggers de mogelijkheid geven specifieke onderwerpen te bespreken over de activiteiten van het bedrijf en de markten waarin de onderneming actief is.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.