Ads Top

Saxo Bank nu ook actief in België

Saxo Bank, specialist in online trading en beleggen, opent een vestiging in België om zo Belgische beleggers een bevoorrechte toegang te geven tot de internationale financiële markten. Géraud Missonnier is aangesteld als directeur van Saxo Bank Belgium. De opening van dit nieuwe kantoor in Brussel is een strategische keuze van Saxo Bank, om zo een antwoord te bieden voor de groeiende vraag van Belgische beleggers en om haar positie als belangrijke speler inzake online beleggen op zowel Europees als internationaal vlak te versterken. Het Belgische bijkantoor zal Belgische beleggers de kans bieden om actief te zijn op meer dan 25 beurzen en dit voor een breed gamma van financiële instrumenten die beschikbaar zijn dankzij Saxo Bank's bekroonde beleggingsplatformen.
Naast de inspanningen voor individuele cliënten biedt Saxo Bank een white label-programma (WLC - White Label Clients) voor financiële instellingen die erkend zijn om fondsen van hun cliënten te beheren. Deze White Label Clients kunnen dankzij de technologie van Saxo Bank aan hun cliënten een uniek beleggingsplatform aanbieden, maar hun eigen merkidentiteit, huisstijl en logo blijven behouden. Deze verdere uitbreiding zal Saxo Bank Belgium in staat stellen om bestaande partnerships te versterken en de focus te leggen op nieuwe mogelijkheden.
Saxo Bank, opgericht in 1992, is uitgegroeid tot de tweede grootste bank van Denemarken op vlak van beurswaarde. Als wereldleider op het vlak van Forex en CFD's, gekend én erkend voor haar online beleggingsplatform, maakte Saxo Bank verder nog naam dankzij sponsoring van de wielerploeg "Team Saxo Bank - Sungard" waarvan in België Nick Nuyens deel uitmaakt. Hij bezorgde het team de overwinning in de Ronde van Vlaanderen editie 2011.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.