Ads Top

Menzis en AEGON introduceren zorgsparen

Zorgverzekeraar Menzis introduceert vandaag een zorgspaarproduct dat ze komend voorjaar op de markt brengt, in samenwerking met AEGON Nederland. De bestuursvoorzitters Roger van Boxtel (Menzis) en Marco Keim (AEGON Nederland) presenteren de samenwerking. Zorgsparen biedt mensen meer regie om later zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen wonen. Het spaarproduct wordt de komende maanden met klanten verfijnd in een speciale community.
Zorgsparen is het sparen van geld, dat aangewend kan worden om zo lang mogelijk zelf de regie te houden over wonen, zorg en welzijn. Met een spaarrekening die op termijn meer maatwerk levert in zorg of welzijn dankzij persoonlijk zorg(inkoop)advies, een aantrekkelijke rente en inkoopvoordeel op zorgproducten.
Bestuursvoorzitter Marco Keim van AEGON vindt het belangrijk dat mensen zich meer bewust worden van hun financiële toekomst. "AEGON wil klanten helpen met een financieel gezonde toekomst. Zorgsparen past naadloos in deze visie. Het is een spaarproduct voor nu en later", aldus Keim. "Net als in de pensioenmarkt zie je in de zorgmarkt de tendens dat mensen steeds meer zelf verantwoordelijk worden. Uit onderzoek blijkt dat ze bereid zijn om daarvoor ook geld opzij te zetten. Met de expertise van Menzis in advies op maat en per levensfase, en in zorginkoop, kunnen we in die behoefte voorzien."

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.