Ads Top

ONVZ Zorgverzekeraar gaat dialoog aan op Facebook

ONVZ Zorgverzekeraar start op Facebook met het ONVZ zorgteam. Daarnaast lanceert de zorgverzekeraar een ZorgApp voor smartphonegebruikers. Het zorgstelsel is door de aangekondigde bezuinigingen nog ingewikkelder geworden. Met deze initiatieven wil ONVZ meer duidelijkheid geven.
Het ONVZ zorgteam staat klaar om antwoord te geven over de veranderingen in de zorg, over gezondheid en over zorgverzekeringen. Daarnaast poneert een reporter regelmatig een stelling rond zorgverzekeringen. Zo staat nu de vraag centraal of condooms moeten worden vergoed in het basispakket.
Het ONVZ-zorgteam bestaat uit vier deskundigen van ONVZ, die ook daadwerkelijk bij de zorgverzekeraar in dienst zijn. De vitaliteitscoach geeft tips aan mensen die gezonder en bewuster willen leven. De polis-expert beantwoordt vragen over polisvoorwaarden en vergoedingen. De ZorgConsulent weet alles over behandelmethoden, second opinions en wachtlijstbemiddeling. Een Reporter gaat via video-items de dialoog aan over actuele stellingen in de zorg.
Naast de facebookpagina heeft ONVZ tevens een Zorgpas App gelanceerd. Met deze applicatie hebben smartphonegebruikers hun verzekeringspas op de mobiele telefoon bij de hand en kunnen ze zien welke behandelingen volgens hun zorgverzekeringspakket worden vergoed.
De app is gratis. In eerste instantie is de app informatief. Later wordt de app gekoppeld aan 'MijnONVZ'. MijnONVZ is een beveiligde omgeving waar verzekerden inzage hebben hun stand van eigen risico en de status van hun declaraties.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.