Ads Top

Ondernemers laten nog te vaak geld liggen

Veel ondernemers zijn onbekend met stimuleringsmaatregelen en fiscale eindejaarstips en laten dus zonder dat ze daar erg in hebben geld liggen. Goede kennis en toepassing van de regelgeving kan soms vele euro's extra ondernemersinkomen opleveren.
Ook in 2011 verandert er weer het nodige voor ondernemers. Zo heeft het kabinet gezorgd voor (behoud van) een behoorlijk pakket aan stimuleringsmaatregelen. Van die maatregelen wordt niet altijd gebruik gemaakt. Soms bewust, maar nog vaker zijn ondernemers zich onbewust van de mogelijkheden die juist nu worden geboden om het ondernemerschap te stimuleren in tijde van economische laagconjunctuur.
De Kamer van Koophandel organiseert jaarlijks een landelijke Wet en Regeldag om ondernemers wegwijs te maken in de wirwar aan (fiscale) rechten en plichten en stimuleringsmaatregelen. Zo komt er in 2011 een nieuwe Werkkostenregeling voor werkgevers en is onlangs de nieuwe wet Omgevingsvergunning in werking getreden. Ook op fiscaal gebied zijn er weer de nodige verschuivingen waarvan ondernemers op de hoogte moeten zijn.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.