Ads Top

OHRA maakt zorgpremie 2011 bekend

De individuele premie voor de OHRA Zorgverzekering (restitutieproduct) is voor 2011 vastgesteld op 105,75 euro per maand. Per jaar komt dat neer op 1269 euro. OHRA blijft daarmee onder de verwachte landelijke stijging van ruim 10%.

De restitutiepolis kent volledige vrijheid in de keuze van de zorgverlener. Ook in 2011 heeft OHRA weer met verschillende werkgevers, instellingen, verenigingen en organisaties afspraken gemaakt, zodat werknemers en leden van een collectief profiteren van voordeel.

De premie voor de OHRA Zorg Compact verzekering komt in 2011 neer op 95 euro per maand, oftewel een jaarpremie van 1140 euro. De premie voor dit natura internetproduct kan OHRA laag houden, omdat deze verzekering volledig online wordt beheerd. Declaraties en wijzigingen kunnen via Mijn OHRA Zorgverzekering doorgegeven worden. De consument heeft keuze uit zorgverleners waarmee OHRA afspraken heeft gemaakt.

De aanvullende verzekeringen die gesloten kunnen worden bij de OHRA Zorgverzekering (restitutie) zijn afgestemd op zes levensfasen en hierbij behorende wensen van klanten, te weten jongeren, singles, duo's, jonge ouders, gezinnen en vijftig plussers. Zo is de vergoeding voor anticonceptie die uit de basisverzekering is verdwenen, opgenomen in alle aanvullende verzekeringen, met uitzondering van de aanvullende verzekering voor senioren. Zo betalen zij niet voor zorg die zij niet nodig hebben. Verzekerden kunnen één keer per jaar tussentijds van aanvullende verzekering veranderen als zich wijzigingen voordoen in hun persoonlijke situatie. Ook kan gekozen worden uit acht aanvullende verzekeringen die tandartskosten dekken.

Naast de basisverzekering OHRA Zorg Compact kan een keuze gemaakt worden uit drie aanvullende verzekeringen. In twee van deze verzekeringen is ook een dekking voor tandartskosten opgenomen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.