Ads Top

NOAB royeert 9 leden en plaatst 5 leden terug naar aspirantstatus

De Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB) heeft begin 2013 negen van haar bijna 1000 aangesloten kantoren geroyeerd en vijf kantoren teruggeplaatst naar de zogeheten aspirantstatus. Dat is het resultaat van het handhaven van de kwaliteitseisen. Net als vorig jaar, toen 27 kantoren geroyeerd werden, pakt de branchevereniging hiermee door in het bewaken van het kwaliteitskeurmerk.
De royementen hebben diverse achtergronden. Sommige kantoren hebben niet voldaan aan de lidmaatschapsvereisten. Andere kantoren hebben de benodigde dossierstukken niet tijdig ingeleverd of een opleiding niet afgemaakt binnen de daarvoor gestelde termijn.
Het terugplaatsen van de vijf leden naar de aspirantstatus is het gevolg van de verplichte permanente educatie. De betreffende leden hebben niet voldaan aan de eisen die hiervoor gelden. De terugplaatsing naar aspirantstatus heeft onder andere tot gevolg dat deze leden zich niet mogen uitgeven als NOAB-lid en niet mee kunnen doen aan Horizontaal Toezicht via NOAB.


Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.