Ads Top

200 miljoen euro voor MKB-leningen in Benelux

Voor de vierde keer in drieënhalf jaar tijd hebben de Europese Investeringsbank (EIB) en de ING een overeenkomst gesloten voor leningen aan kleine en middelgrote ondernemingen in Nederland, België en Luxemburg. Het bedrag van 200 miljoen euro wordt via een kredietprogramma van de ING verstrekt.
Voor ondernemers in de Benelux betekent deze overeenkomst dat zij kunnen profiteren van een lager rentetarief. Met de door de Europese Investeringsbank ondersteunde financiering kunnen de investeringskosten van afzonderlijke ondernemingen voor 100% worden gedekt, tot een maximum van 12,5 miljoen euro per project.
'Het is van groot belang dat kleinere ondernemingen toegang hebben tot middelen waarmee zij hun investeringen kunnen financieren en nieuwe kansen kunnen benutten in economisch moeilijke tijden.' zegt Ben van de Vrie, directeur marketing zakelijk van ING Nederland. 'We zijn blij dat de Europese Investeringsbank ons weer de mogelijkheid heeft gegeven onze MKB-klanten op deze wijze te ondersteunen. We horen en zien dat onze klanten hier graag gebruik van maken.'

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.