Ads Top

Snel Bankieren via vernieuwde website ABN AMRO

ABN AMRO biedt klanten vanaf juli 2012 naast het bekende Internet Bankieren ook Snel Bankieren aan.
Klanten kunnen vanaf dan ook op internet met een zelfgekozen persoonlijke vijfcijferige identificatiecode hun saldo en laatste bij- en afschrijvingen checken en binnenlandse overboekingen tot maximaal 750 euro doen. Internet Bankieren met de e.dentifier blijft daarnaast mogelijk.
ABN AMRO brengt hiermee de functionaliteiten van het Mobiel Bankieren – via de apps - naar de website, die compleet vernieuwd is. Daarnaast maakt ABN AMRO bankieren via Snel Bankieren persoonlijk, doordat gebruikers foto’s aan een rekeningnummer kunnen koppelen. Ook kunnen klanten rekeningen een naam geven. Bij de Mobiel Bankieren app is gebleken dat klanten dat niet alleen positief waarderen vanwege het persoonlijke element maar vooral omdat bankieren er veel sneller en gemakkelijker door wordt.
Voor gebruik van de identificatiecode gelden dezelfde veiligheidsregels als voor de pincode van de bankpas. Daarnaast heeft ABN AMRO een aantal veiligheidsmaatregelen ingebouwd. Zo kan met de
vijfcijferige identificatiecode bij Snel Bankieren net als bij Mobiel Bankieren alleen overgeboekt worden naar binnenlandse rekeningen waar in de afgelopen 18 maanden naar is overgeboekt en geldt een daglimiet van maximaal 750 euro. Daarboven is tot 3000 euro per opdracht een e.dentifier nodig.
Tussen rekeningen op dezelfde tenaamstelling kan tot 250.000 euro overgeboekt worden met de identificatiecode. Van de eigen rekening naar een gezamenlijke rekening kan tot 3000 euro per transactie. Andere overboekingen en handelingen zijn uitsluitend mogelijk via Internet Bankieren en daarvoor is de e.dentifier nodig. Dit geldt bijvoorbeeld voor het bekijken van de hypotheek, het beheren
Bankieren via tablet of smartphone maakt in korte tijd een explosieve groei door. Inmiddels is Mobiel Bankieren groter dan Internet Bankieren. Zo worden de apps van ABN AMRO meer dan 18 miljoen keer per maand geraadpleegd tegen ruim 16 miljoen via Internet Bankieren. De mobiele apps van de bank zijn tot nu toe ruim 1,5 miljoen keer gedownload. Zo’n vier miljoen klanten van ABN AMRO maken gebruik van Internet Bankieren.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.