Ads Top

DELA mag strenger Keurmerk Klantgericht Verzekeren voeren

Coöperatie DELA mag de komende twee jaar weer het Keurmerk Klantgericht Verzekeren voeren. DELA is door de Stichting toetsing verzekeraars positief getoetst aan nieuwe, verscherpte normen.
De Stichting toetsing verzekeraars legde de lat voor het Keurmerk in 2012 een stuk hoger, onder meer naar aanleiding van consumentenonderzoek. Van de zestien toetsnormen zijn er maar liefst tien nieuw of verzwaard. Ron van Kesteren, directeur van de Stichting toetsing verzekeraars: “DELA heeft aangetoond dat zij in al haar processen volgens de keurmerknormen van 2012 werkt. Bovendien heeft DELA de beoordeling in één keer succesvol doorlopen. Dat is een felicitatie waard. DELA mag het Keurmerk dan ook met trots blijven voeren.”
DELA onderkent het grote belang van keurmerken. Martin de Jong, directeur Verzekeren van DELA: “In eigen onderzoek geven leden blijk van hun waardering voor onze dienstverlening. We vinden het echter ook belangrijk dat de Stichting toetsing verzekeraars ons een spiegel voorhoudt, zodat we de dienstverlening aan onze leden continu kunnen blijven verbeteren. We zijn er trots op dat we het Keurmerk met de zwaardere eisen de komende twee jaar mogen blijven voeren. Zeker in deze tijden waarin het vertrouwen in financiële dienstverleners onder druk staat, is de consument gebaat bij onafhankelijke keurmerken zoals het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.”

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.