Ads Top

Rabobank direct banking in Duitsland

Rabobank betreedt de Duitse particuliere spaarmarkt met direct banking. De Rabobank biedt vanaf deze week onder het merk RaboDirect online-bankingactiviteiten aan Duitse spaarders. RaboDirect ziet veel groeipotentie in de Duitse spaarmarkt, die zes maal zo groot is als de Nederlandse. RaboDirect verwacht met haar financiële stabiliteit en zekerheid en daarnaast, door haar flexibele en transparantie productaanbod, veel klanten aan te kunnen aantrekken.
De expansie van RaboDirect naar Duitsland is een logische stap, die volgens het bedrijf past in het streven van Rabobank om haar internationale activiteiten verder te versterken. Rabobank is al sinds 1984 in Duitsland aanwezig op het gebied van corporate finance en is vooral actief in de food- en agrisector. De vestiging van RaboDirect draagt bij aan de verdere groei van de activiteiten van de Rabobank in Duitsland.
Met de uitbreiding naar Duitsland benut Rabobank de kennis en ervaring die zij in andere markten met spaarproducten en direct banking heeft verworven. Duitsland is de zesde internationale markt voor RaboDirect, dat in België binnen tien jaar uitgroeide tot marktleider. RaboDirect is ook gevestigd in Ierland, Polen, Australië en Nieuw Zeeland.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.