Ads Top

FINODEX eerste met streaming optie-analyses

Softwarebedrijf FINODEX, gespecialiseerd in online tools voor beleggers, komt als eerste in Nederland met streaming optie-analyses voor particuliere beleggers. Dat zijn real-time analyses van opties, terwijl het gebeurt. Zonder ook maar op een knop te hoeven klikken.
Beleggers gebruiken de online beleggingstools van FINODEX om beleggingsbesluiten real-time door te laten rekenen, aandelen- en optiemarkten te analyseren en selecties te maken. De achterkant van de beleggingstools bestaat uit omvangrijke 'rekenmachines', die op streaming data draaien. De vernieuwing zit in de voorkant van de Optie Analyse Tool, de basistool voor alle optiebeleggers. Het scherm van de Optie Analyse Tool ververst nu dynamisch en real-time alle analyses van de optiemarkt. FINODEX maakt hiermee als eerste in Nederland de vertaalslag van streaming koersdata naar streaming analytics van die data.
Optie Analyse Tools is de eerste tool die we met streaming analytics hebben vernieuwd. Deze tool analyseert met 1 druk op de knop onder meer Grieken en Volatiliteiten.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.