Ads Top

FBTO vernieuwt strategie en logo

Verzekeraar FBTO presenteert haar nieuwe strategie, website en logo. Hierin staat het lekker vrije leven van de klant centraal. In het nieuwe logo komt de 'O' van FBTO letterlijk tot leven. Het staat voor jouw eigen keuze, heel dichtbij, heel direct. FBTO heeft ruim een half miljoen verzekerden. 60 procent van de polissen wordt online afgesloten.
De positionering van het merk FBTO is gebouwd op het inzicht uit haar doelgroep: 'Ik wil lekker vrij leven. Ik wil vrij zijn de dingen te doen die bij mijn leven passen en sta in verbinding met de wereld om mij heen. Zo maak ik mijn keuzes.
De doelgroep van FBTO wordt nu eens niet weergegeven met demografische kenmerken, maar beschreven vanuit drijfveren en behoeftes. Hiervoor is het Needscope-model van TNS Nipo gebruikt. FBTO richt zich met haar activiteiten op de zogenoemde 'Ongebondenen en Optimisten'.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.