Ads Top

Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen hanteert AOV zonder provisie

Via de nieuwe website www.aovzonderprovisie.nl kunnen zelfstandig ondernemers een ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) afsluiten zonder de gebruikelijke provisie. Dit scheelt jaarlijks tot 20% aan premie, waardoor deze verzekering aantrekkelijker wordt om af te sluiten. Afhankelijk van de hoogte van de premie kan de zelfstandig ondernemer tot meer dan 10.000 euro aan premie besparen over de gehele looptijd van de AOV.
Er zijn voor de website 3 verzekeraars geselecteerd die de beste aanbieding kunnen geven voor een AOV. Dit zijn Allianz, De Goudse en Nationale Nederlanden. AOVzonderprovisie.nl kan desgewenst ook een AOV van elke andere verzekeraar naar keuze in de vergelijking meenemen.
Voor deze dienstverlening betaalt de zelfstandig ondernemer éénmalig € 750,- maar pas nadat de AOV door de betreffende verzekeraar is geaccepteerd. De rest van de looptijd van de verzekering betaalt de zelfstandig ondernemer jaarlijks slechts € 50,-  (geïndexeerd CBS prijsindex) aan onderhoudskosten van de AOV. Deze vergoedingen zijn fiscaal aftrekbaar en vrijgesteld van Btw.
Indien de zelfstandig ondernemer een reeds lopende AOV wil onderbrengen via AOVzonderprovisie.nl dan vervalt de provisie per de eerstvolgende mogelijkheid (afhankelijk van de contractduur van de lopende AOV). Hiervoor rekent AOVzonderprovisie.nl éénmalig slechts € 350,- en jaarlijks € 50,- (geïndexeerd CBS prijsindex).

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.