Ads Top

Verzekeraar deelt fruit uit aan ondernemers

Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir wil meer aandacht voor gezondheid en welzijn. Daarom heeft zij tijdens de week van de ondernemer afgelopen april aan 10 ondernemers een fruitabonnement van een jaar weggegeven. Afgelopen week ontvingen de winnaars hun eerste fruitpakket.
Het fruitabonnement betekent een jaar lang maandelijks een pakket van 50 stuks verschillende soorten fruit. Bij het eerste fruitpakket ontvangen de winnaars bovendien een blender en een receptenboekje. Hiermee kunnen ze zelf smoothies maken.
Movir-directeur Louis van Drunen: "Met deze actie vragen we aandacht voor de gezondheid en daarmee het welzijn van de ondernemer. Net als veel andere professionals hebben zij een volle agenda en drukke werkweken. Gezonde voeding is dan essentieel om je energie op peil te houden en goed te blijven functioneren. We willen bij ondernemers het bewustzijn vergroten dat zij door een gezonde leefstijl het risico op arbeidsongeschiktheid fors kunnen verkleinen. Het is een groep die zich vaak niet verzekerd tegen de financiele gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Dus juist voor hen is gezond leven nóg belangrijker."

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.