Ads Top

MijnGeldzaken.nl biedt directe koppeling (PSD2) met Nederlandse banken

Het onafhankelijke platform MijnGeldzaken.nl biedt de meer dan 600.000 gebruikers nog gemakkelijker inzicht in de huidige en toekomstige financiële situatie. Dankzij de directe koppeling met banken (PSD2) worden de transacties in het huishoudboekje direct ingelezen.

Bijna 90 procent van alle transacties worden automatisch gecategoriseerd. Zo ziet de gebruiker direct hoeveel geld is uitgegeven aan bijvoorbeeld boodschappen, kleding en uitgaan.

In MijnGeldzaken.nl is vorig jaar het huishoudboekje dat voorheen AFAS Personal was geïntegreerd. Met de PSD2 koppeling komt een wens in vervulling om zonder drempels overzicht te krijgen in de inkomsten en uitgaven van het gehele huishouden. Het downloaden en uploaden van bestanden is voor betaalrekeningen verleden tijd. MijnGeldzaken.nl biedt nu een PSD2 koppeling met de meeste Nederlandse banken en de categorisering is sterk verbeterd. Nagenoeg alle transacties worden direct op de juiste wijze gecategoriseerd zodat er een helder beeld ontstaat van het uitgavenpatroon van een huishouden. Snel ziet de gebruiker of deze nog binnen budget zit. Wil deze de categorisering toch anders dan kan dat via eigen importeerregels en het aanmaken van eigen categorieën.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.