Ads Top

Grote onzekerheid over financiële toekomst onder ouderen

Onder senioren is een groeiend gevoel van financiële onzekerheid in de toekomst. Dat blijkt uit onderzoek over koopkracht onder ouderen, van seniorenorganisatie KBO-PCOB.

De mogelijke gevolgen van de coronacrisis en de uitwerking van het pensioencontract zijn de boosdoeners van dit gevoel. Volgens zes op de tien senioren (58 procent) ligt er momenteel te veel nadruk op ondersteuning van ondernemers en mensen met werk en te weinig op koopkracht van ouderen.

Senioren zien het somber in. Maar liefst negen op de tien senioren (91 procent) verwachten dat de economie zal verslechteren. De helft geeft aan dat hun gevoel van financiële zekerheid is veranderd door de uitbraak van het coronavirus.

Ook zijn er vragen over het pensioen van de toekomst, al verwacht bijna zeven op de tien pensioengerechtigde senioren dat het pensioen van volgend jaar hetzelfde zal zijn. Bijna een kwart verwacht dat het lager zal uitvallen en slechts twee procent verwacht een stijging.
Over het nieuwe pensioencontract dat er gaat komen is er meer onzekerheid. Zeven op de tien senioren voelen zich op de hoofdlijnen goed geïnformeerd over dit nieuwe pensioencontract.

1 opmerking:

  1. Are you desperately in need of a hacker in any area of your life??? then you can contact; ( HACKINTECHNOLOGYatGMAILdotCOM ) services like; -hack into your cheating partner's phone(whatsapp,bbm.gmail,icloud,facebook, twitter,snap chat and others) -Sales of Blank ATM cards. -hack into email accounts and trace email location -all social media accounts, -school database to clear or change grades, -Retrieval of lost file/documents -DUIs -company records and systems, -Bank accounts,Paypal accounts -Credit cards hacker -Credit score hack -Monitor any phone and email address -Websites hacking, pentesting. -IP addresses and people tracking. -Hacking courses and classes CONTACT THEM= .HACKINTECHNOLOGYatGMAILdotCOM WHATSAPP +12132951376(WHATSAPP) my services are the best on the market and 100% security and discreet work is guarante

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.