Ads Top

2,7 miljoen Nederlandse volwassenen hebben een uitsluitend digitale bankrekening

Digitaal bankieren zal in Nederland een hoge vlucht nemen: naar verwachting zal meer dan een derde van de volwassenen in 2025 een rekening hebben, volgens onderzoek van het wereldwijde financiële vergelijkingsplatform Finder.com.

Zo'n 2,7 miljoen Nederlanders, ongeveer 19 procent van de volwassen bevolking, hebben een rekening bij alleen digitale banken.

De leeftijdsgroep van 18-24 jaar is momenteel de grootste afnemer van digitaal bankieren, met 23 procent die een account hebben dat uitsluitend online is.

Het rapport vergeleek de adoptie van digitaal bankieren in Nederland met 12 andere landen om aan te tonen dat Nederland in 2025 het vijfde hoogste percentage mensen met een digitale bankrekening zal hebben.

Nederland heeft een hoger adoptiepercentage dan landen als Singapore (30%) en Hongkong (28%).

Brazilië voert in 2025 de ranglijst aan met het grootste aantal consumenten met uitsluitend online-bankrekeningen (44%), gevolgd door India (43%) en Duitsland (40%).

1 opmerking:

 1. Hallo en welkom bij Spotlight Global Financial Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u dringend financiële versterking nodig? Heeft u voor verschillende doeleinden een lening nodig? als uw antwoord ja is, raad ik u aan om contact op te nemen met mijn kantoor via | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben staan, want we bieden uitstekende leendiensten over de hele wereld.

  We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u verschillende doelen te bereiken met een breed scala aan leningproducten.

  We weten dat het krijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest.Voor individuen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​eigen vermogen te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente. tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage kredietscore of andere redenen.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u maar wilt.

  Wij bieden 24 uur per dag leendiensten van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 |.

  U kunt ons gemakkelijk bekijken op onze website via: https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial

  Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

  Uw financiële vrijheid ligt in uw handen!

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.