Ads Top

Offerte aanvragen privaat verzekeren Ziektewet scoort

Het recent opgerichte VSZ Assuradeuren kan de vraag naar offertes, om de voordelen te berekenen naar het privaat verzekeren van de Ziektewet nauwelijks aan. Per dit jaar is de werkgever direct verantwoordelijk geworden voor de kosten van de Ziektewet. Met de introductie van de Wet BeZaVA (modernisering Ziektewet) betaalt een werkgever meer premie als ex- werknemers langer in de Ziektewet zitten. VSZ Assuradeuren en een groot aantal intermediairs zetten nu alle zeilen bij om het aantal offerte aanvragen snel en kundig te beantwoorden.
Maudie Derks, directeur van VSZ Assuradeuren: " Het aantal offerte aanvragen heeft onze stoutste dromen overtroffen. Dagelijks krijgen wij van intermediairs verzoeken binnen. Het is goed dat privaat verzekeren van de Ziektewet steeds populairder aan het worden is. Het is de beste oplossing voor werknemers en werkgevers. VSZ biedt een complete oplossing door verzekeren en re-integreren te combineren. VSZ neemt daarbij het uitbetalen en re-integreren van de ex- werknemer over van het UWV. Ex- werknemers worden op een positieve manier gestimuleerd om zo snel mogelijk weer aan het werk te gaan. Zo betaal je als werkgever niet meer aan het UWV maar betaal je zelf de uitkering aan de ex- werknemer. De premie hiervoor is echter lager, omdat je ex-medewerkers sneller herstellen. De werkgever krijgt hierdoor meer grip op zijn kosten. De ex-werknemer wordt professioneel en adequaat begeleid, tot aan het aanbieden van vervangende arbeid, om maximaal herstel naar werk en inzet op de arbeidsmarkt mogelijk te maken.
VSZ werkt hierin samen met verschillende gerenommeerde partijen waaronder Acture, de grootste private uitvoerder van de Ziektewet. Acture heef een bewezen trackrecord in de uitzendsector; vijf keer sneller herstel en acht keer minder instroom in de WIA dan de publieke uitvoerder UWV. Acture is de grootste private uitvoerder van de Ziektewet in Nederland.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.