Ads Top

Nieuwe fase voor online financieel adviseur eyeOpen

eyeOpen, 's werelds eerste website voor hypotheekadvies, gaat na een overname door AEGON als zelfstandige dochter verder onder de paraplu van verzekeringsintermediair Unirobe Meeùs Groep (UMG). UMG, een volledige dochter van AEGON, zal ondersteuning bieden aan de verdere ontwikkeling van eyeOpen als technologisch innovatieve adviessite.
eyeOpen biedt sinds 2010 online hulp en advies aan consumenten over hypotheken, lenen, sparen en verzekeren. Belangrijkste doelstelling van de site is om consumenten laagdrempelig advies te geven over financiële producten. Daardoor zijn consumenten beter geïnformeerd bij het nemen van beslissingen over financiële diensten en producten, aldus eyeOpen. Na de overname door UMG zal eyeOpen zich ook op zakelijke klanten richten.
Voor UMG biedt de acquisitie van eyeOpen de kans om met behulp van nieuwe technologie op een moderne manier met haar klanten te communiceren over financiële diensten zoals hypotheken en verzekeringen. Zowel eyeOpen als UMG biedt diensten en producten aan van diverse financiële instellingen.
De twee oprichters Diederick van Thiel en Rosali Waleson van eyeOpen zullen in de komende maanden de overname begeleiden. Zij richten zich vervolgens op de internationale ontwikkeling van technologie die consumenten helpt hun financiële beslissingen eenvoudig en voordelig te nemen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.