Ads Top

Nieuwe site voor vergelijking van autoverzekeringen

ToCompare.nl is een nieuwe Nederlandse website voor het vergelijken van autoverzekeringen. Het nieuwe is dat het de eerste site is die ook andere vergelijkings-sites met elkaar vergelijkt. Dat levert de meest complete vergelijking op. Consumenten kunnen daardoor met één zoekopdracht de goedkoopste autoverzekering vinden.
Sites om autoverzekeringen te vergelijken waren er al. De meeste van deze sites zijn echter niet zo onafhankelijk als ze lijken. Wie de meest voordelige autoverzekering zocht deed er dan ook verstandig aan om meerdere sites te bezoeken. Veel consumenten deden dat ook, zo blijkt uit onderzoek van marktonderzoekbureau GfK: gemiddeld raadpleegt een consument 36 pagina's op 6 verschillende sites. ToCompare.nl vergelijkt als enige ook de belangrijkste vergelijkings-sites met elkaar. Met één zoekopdracht verzamelt ToCompare.nl de tarieven van onder andere Independer, Premie.nl, Verzekeringssite, Consumentenbond, Geld.nl en vele andere aanbieders. Dit levert de meest complete vergelijking op van vele honderden verzekeringen, met als resultaat gegarandeerd de meest voordelige polis.
ToCompare.nl is een initiatief van de mensen die ook Premie.nl hebben opgezet. Marc Mathijssen: "Met ToCompare.nl gaan we een stap verder dan met Premie.nl, doordat we nu ook andere vergelijkers en autoverzekeringen vergelijken waar we geen zakelijke relatie mee hebben. Dat is een bewuste keuze. We zijn ervan overtuigd dat consumenten volledigheid en gemak willen. En dat is precies wat wij bieden, via de PC, smartphone of tablet. Daar verdienen we misschien niet altijd iets aan, maar een site die van waarde is voor consumenten zal uiteindelijk waarde gaan creëren".

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.