Ads Top

Kort banknieuws

IMF hint op afschrijven noodlening Griekenland

Nederland en andere eurolanden moeten er rekening mee houden dat zij hun leningen aan Griekenland deels moeten afwaarderen. Dat zegt de Nederlandse bewindvoerder bij het Internationaal Monetair Fonds (IMF), Menno Snel, maandag in het Financieele Dagblad (FD).

'Australiër mogelijk baas van Britse centrale bank'

Topman Glenn Stevens van de Australische centrale bank is in beeld als mogelijke opvolger van zijn collega Mervyn King van de Bank of England, die volgend jaar met pensioen gaat. Stevens (54) noemt zichzelf regelmatig 'de saaiste man van Sydney'.

Bent u klaar voor IBAN?

'IBAN heeft gevolgen voor de bedrijfsvoering. Bedrijven moeten nu actie ondernemen om op tijd klaar te zijn voor IBAN.’ Dat is de boodschap van de najaarscampagne Over op IBAN die van start is gegaan.

Verzet tegen restschuld 

Huiseigenaren die zuchten onder een restschuld kunnen zich vanaf maandag aansluiten bij de actiegroep Stop De Restschuld. Uit recente cijfers van de ING Bank bleek dat een kwart van de Nederlandse huishoudens met een hypotheek in 2013 financieel 'onder water' zal staan. Dit betekent dat hun hypotheekschuld groter is dan de potentiële waarde van het eigen huis.Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.