Ads Top

Online zelf vermogensbeheerders vergelijken

Vandaag is Vermogensbeheer.nl live gegaan; de eerste site met uitgebreide informatie over alle vermogensbeheerders in Nederland. De site biedt de mogelijkheid om zelf vermogensbeheerders te vergelijken. Vermogensbeheer.nl wil zo een bijdrage leveren aan meer transparantie binnen de wereld van vermogensbeheer.
De laatste jaren zijn er al nieuwe partijen actief geworden die als intermediair mensen begeleiden in hun zoektocht naar een geschikte vermogensbeheerder. Wat nog miste is een website met daarop alle vermogensbeheerders die online vergeleken kunnen worden. Vermogensbeheer.nl biedt daarnaast ook tools en hulpmiddelen om het vergelijken en selecteren van vermogensbeheerders te vereenvoudigen.
Tegenvallende beleggingsresultaten en een gebrek aan openheid over kosten en provisies hebben gezorgd voor wantrouwen onder beleggers richting vermogensbeheerders. Nog steeds zijn er beheerders die weinig openheid geven over hun verdiensten. De roep om meer openheid neemt toe. Op Vermogensbeheer.nl is voor iedereen zichtbaar hoe het is gesteld met de transparantie van de vermogensbeheerders. Vermogensbeheer.nl verwacht dat dit zal leiden tot een versnelde toename van de transparantie binnen de branche.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.