Ads Top

Sparenvergelijk.nl maakt complete vergelijking mogelijk

Met de lancering van Sparenvergelijk.nl krijgen consumenten de kans online het complete aanbod aan spaarproducten te bekijken, te vergelijken en desgewenst te rangschikken. Bezoekers krijgen toegang tot uitgebreide informatie en kunnen bovendien de voorwaarden per spaarproduct bekijken. Daarnaast hebben consumenten de mogelijkheid om beoordelingen te plaatsen bij de diverse spaarproducten, waarmee Sparenvergelijk.nl zich onderscheidt van bestaande initiatieven.
Sparenvergelijk.nl onderscheidt zich naar eigen zeggen van andere aanbieders door beoordelingen van consumenten mogelijk te maken. Bezoekers kunnen een beoordeling plaatsen over een bepaald spaarproduct, om op die manier anderen te helpen de juiste keuze te maken. Consumenten zorgen op die manier voor een eigen waardering van de producten, waardoor er een, als geheel, objectieve en eerlijke beoordeling ontstaat.
Sparenvergelijk.nl is momenteel alleen beschikbaar als website, maar daar komt in de nabije toekomst verandering in. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een app voor de iPhone en voor Android. Zo hebben consumenten in de toekomst niet alleen via hun computer, maar ook op hun mobiele telefoons en tablets toegang tot de verschillende spaarproducten, voorzien van uitgebreide informatie en de voorwaarden.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.